HACIUFUK DÖNER

Sarıyer Merkezde yer alan Hacıufuk Döner, doğal organik yaprak döner konseptiyle hizmet vermektedir.
Bu haber 2024-06-08 02:55:55 eklenmiş ve 22 kez görüntülenmiştir.

HACIUFUK DÖNER

Hacıufuk Döner -Adres

Adres: Merkez Yenimahalle Cad. No: 20,34450 Sarıyer / İST

Tel: +90 212 242 34 18

 

Sarıyer Merkezde yer alan Hacıufuk Döner, doğal organik yaprak döner konseptiyle hizmet vermektedir.

 

Hacı Ufuk Döner, teras katı ile harika manzarası ile Sarıyer’i ayaklarınızın altına getirirken, aynı zamanda Boğaz Manzarası eşliğinde harikulade tat-lezzetleriyle yaprak döneriyle Sarıyer’in en nadide yemek mekanlarından biri...

 

Sarıyer Merkezde yer alan Yoncada Bursa İskender Döner kebap salonunun yerine kurulan Hacıufuk Döner, sadece doğal organik yaprak döner konseptiyle hizmet vermeye başladı. Hacı Ufuk Döner, teras katı ile harika manzarası ile Sarıyer’i ayaklarınızın altına getirirken, aynı zamanda Boğaz Manzarası eşliğinde harikulade tat-lezzetleriyle yaprak döneriyle Sarıyer’in  en nadide yemek mekanlarından biri..

 

HACIUFUK DÖNER

Hacıufuk Döner -Adres

Adres: Merkez Yenimahalle Cad. No: 20,34450 Sarıyer / İST

Tel:  +90 212 242 34 18

 

Sarıyer Merkezde yer alan Hacıufuk Döner, doğal organik yaprak döner konseptiyle, sunduğu doğal organik ürün yelpazesi ile tat lezzet bakımından uzman kadrosu ile harikulade bir döner salonu.

 

Geniş ve İstanbul Boğazına nazır teras katı ile Hacı Ufuk Döner harika bir manzarayada sahip. Hacı Ufuk Döner harikulade manzarası ile Sarıyer’i ayaklarınızın altına getirirken, aynı zamanda Boğaz Manzarası eşliğinde  harikulade tat-lezzetleriyle  yaprak döneriyle  Sarıyer’in  en nadide yemek mekanlarından biri..

 

Sarıyer Merkezde yer alan Hacıufuk Döner, doğal organik yaprak döner konseptiyle hizmet verirken döner İskender yemeği ile de eşsiz.

 

Hacı Ufuk Döner, İstanbul’un incilerinden Sarıyer gibi bir ilçede sunduğu dönerle sağlığınıza sağlık katarken. Harikulade hizmetleri konumu ve manzarası ile de yeme-içme sektöründeki farkını ortaya koymaktadır

ETİKETLER : HACIUFUK DÖNER SARIYER YAPORAK DONER
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Yeme-İçme haberleri
İŞ DÜNYASI - FİRMALAR
© Copyright 2013 İS DUNYASİ FİRMALAR - DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya